top of page
hatter_v3.png

 GYAKORI KÉRDÉSEK 

HOL MŰKÖDIK A JELZŐESZKÖZ?

A szolgáltatás minden magyarországi településen elérhető. A jelszőkészülék működéséhez 2G mobil hálózati lefedettség szükséges.  A készülék nem helyhez kötött, használója bárhová magával viheti, önállóan működni képes beltérben és kültéren. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által közzétett lefedettségi térkép.

HOGYAN ÉS MILYEN GYAKRAN KELL TÖLTENI?

A jelzőeszköz készenléti ideje 2-3 nap, használattól függően. A készülék feltöltése körülbelül 3 órát vesz igénybe, 0%-os töltöttségről. Amennyiben a töltöttség szintje magasabb, a töltés ideje is megrövidül.  Az alacsony töltöttséget a készülék automatikusan jelzi. A jelzőeszköz töltés közben is használható. A töltés módja kifejezetten idősek számára kifejlesztett, a dobozban található mágneses töltő segítségével egyszerűen tölthető a készülék. Csak a hátlaphoz kell érinteni a töltő fejet és helyére ugrik a töltő csatlakozója. A töltés megkezdésekor hangbemondással jelzi a készülék a töltés elindulását.

REGISZTRÁLTAM, HOGYAN KAPOM MEG A KÉSZÜLÉKET?

A szolgáltatás indulását követően a gondosora.hu regisztrációnál megadott címre futárszolgálattal juttatjuk el az eszközt és a kiegészítőket tartalmazó csomagot. 

MIKOR KELL ÚJRAAKTIVÁLÁSI DÍJRA SZÁMÍTANI, ÉS MILYEN ÖSSZEGBEN?

 Az ÁSZF szerint megjelölt újraaktiválási díj összege jelenleg 0 Ft. Az esetleges díjváltozásról honlapunkon fogunk tájékoztatást adni.

foter_separator.jpg
bottom of page